11 aug 2016 15:27

11 aug 2016 15:27

Tipspromenaderna drar i gång igen för hösten

RANKÅS

Nu är det start dags att snöra på sig vandringskängorna och bege sig till Rankås igen. Söndagen den 21 augusti är det nämligen återigen dags för Rankåspromenaden.

Varje söndagsförmiddag fram till den 20 november kan den promenadsugne ge sig ut i skogen och lösa veckans kluriga bingo- och tipspromenad. I samband med promenaderna håller Tibro orienteringsklubb öppet i Rankåsstugan och säljer en värmande kopp kaffe och fikabröd. Det är föreningarna i Tibro som turas om med att vara arrangör för promenaderna och dessa är bland annat Hôl i vägga, Tibro HK F-00, Naturskyddsföreningen, Tibro Idrottssällskap, SPF seniorer, Svenska kyrkan, Tibro Orienteringsklubb.

 

Varje söndagsförmiddag fram till den 20 november kan den promenadsugne ge sig ut i skogen och lösa veckans kluriga bingo- och tipspromenad. I samband med promenaderna håller Tibro orienteringsklubb öppet i Rankåsstugan och säljer en värmande kopp kaffe och fikabröd. Det är föreningarna i Tibro som turas om med att vara arrangör för promenaderna och dessa är bland annat Hôl i vägga, Tibro HK F-00, Naturskyddsföreningen, Tibro Idrottssällskap, SPF seniorer, Svenska kyrkan, Tibro Orienteringsklubb.