13 aug 2016 22:09

14 aug 2016 19:26

Miljonvinst till Tibro

TIBRO

Tre personer i Tibro fick under lördagskvällen sju rätt på Lotto, vilket gav dem en vinst på närmare två miljoner.

Dragningen genomfördes under Sommarkrysset på Gröna Lund. Lottokupongen var köpt på Pressbyrån i Tibro och insatsen var på 58 kronor. Den totala vinsten blev hela 1 967 460 kronor. Vinsten delas av ett par och kvinnans mor.

– Vi tittade inte på dragningen, men svärmor satt och tittade, och hon kände igen numren, vi har spelat på samma nummer i närmare 30 år. Så då ringde hon oss, sen blev det fart, ha ha, säger mannen, som är i 50-årsåldern, till Svenska spel.

– Vi har länge pratat om att dränera om huset, inte så roligt kanske, men det känns ju skönt att slippa ta lån för det nu.

Dragningen genomfördes under Sommarkrysset på Gröna Lund. Lottokupongen var köpt på Pressbyrån i Tibro och insatsen var på 58 kronor. Den totala vinsten blev hela 1 967 460 kronor. Vinsten delas av ett par och kvinnans mor.

– Vi tittade inte på dragningen, men svärmor satt och tittade, och hon kände igen numren, vi har spelat på samma nummer i närmare 30 år. Så då ringde hon oss, sen blev det fart, ha ha, säger mannen, som är i 50-årsåldern, till Svenska spel.

– Vi har länge pratat om att dränera om huset, inte så roligt kanske, men det känns ju skönt att slippa ta lån för det nu.