16 aug 2016 16:20

16 aug 2016 16:20

Cirkusen kommer till stan med tempofyllda nummer

CIRKUS MAXIMUM

Sista tisdagen i augusti gästar Cirkus Maximum Tibro med sin senaste föreställning Amazing Circus.

Detta är cirkusdirektör Bengt Källquists 34:e produktion sedan starten i cirkusbranschen 1983.

I år medverkar exempelvis Bröderna Rodiguez, El Salvador, med tempofylld fotakrobatik och clownen Francesco som är en finstämd roare med nya tekniska grepp. Duvan och Genni, Kuba, presenterar ett styvt balansnummer medan Alain Alegra bjuder på en hisnande show under cirkuskupolen.

Den välkände dressören Anton Frank visar upp praktfulla frieserhästar medan hans dotter Ebba och måg Ramon tar hand om cirkusens populära exoter. Tillsammans med pappa Anton gör Ebba också en egen och annorlunda entré med diverse husdjur.

Andrejs Fjodorov visar fantastiska duvor och MaxWeldy en serie halsbrytande krumsprång på trampolin och Duo Vanegas, Colombia, visar sitt nummer i ett spektakulärt dödshjul.

Detta är cirkusdirektör Bengt Källquists 34:e produktion sedan starten i cirkusbranschen 1983.

I år medverkar exempelvis Bröderna Rodiguez, El Salvador, med tempofylld fotakrobatik och clownen Francesco som är en finstämd roare med nya tekniska grepp. Duvan och Genni, Kuba, presenterar ett styvt balansnummer medan Alain Alegra bjuder på en hisnande show under cirkuskupolen.

Den välkände dressören Anton Frank visar upp praktfulla frieserhästar medan hans dotter Ebba och måg Ramon tar hand om cirkusens populära exoter. Tillsammans med pappa Anton gör Ebba också en egen och annorlunda entré med diverse husdjur.

Andrejs Fjodorov visar fantastiska duvor och MaxWeldy en serie halsbrytande krumsprång på trampolin och Duo Vanegas, Colombia, visar sitt nummer i ett spektakulärt dödshjul.