18 aug 2016 06:00

18 aug 2016 06:00

Bagare Brage får ny bagare

NÄRINGSLIV: Övertagandet är undertecknat och klart

En konditoriepok i Tibro är över och en ny tar vid den 1 september.

Konditori Bagare Brage med bageri, försäljning och servering på Karlsbrovägen har funnits inom familjen Normark i drygt 33 år. Nu kommer en för Tibroborna icke helt okänd ägare att ta över verksamheten.

I september tar den nya ägarfamiljen PeO och Marie Andersson med svärdottern Ida-Marie Ansgar över denna anrika konditoriverksamhet. Bagare Brages skickliga konditor Ann Normark kommer att finnas med även i den nya verksamheten.

PeO Andersson uppger att ett renoveringsarbete ska inledas i höst.

Konditori Bagare Brage med bageri, försäljning och servering på Karlsbrovägen har funnits inom familjen Normark i drygt 33 år. Nu kommer en för Tibroborna icke helt okänd ägare att ta över verksamheten.

I september tar den nya ägarfamiljen PeO och Marie Andersson med svärdottern Ida-Marie Ansgar över denna anrika konditoriverksamhet. Bagare Brages skickliga konditor Ann Normark kommer att finnas med även i den nya verksamheten.

PeO Andersson uppger att ett renoveringsarbete ska inledas i höst.