31 aug 2016 12:58

31 aug 2016 12:58

Karl-Gustav och Sylvia blev årets golfmästare 2016

BREVIKENS GK: Golfmästerskap för Veteranerna

Veteranerna Tibro har spelat sitt fjärde golfmästerskap på Brevikens golfbana. Mästare blev Karl Gustav Björklund och Sylvia Doverfors.

Sylvia Doverfors segrade i damklassen och Karl-Gustav Björklund vann herrklassen andra året i rad när Tibro SPF förening anordnade sin årliga golftävling på Brevikens golfbana. Ett 20-tal deltog från Tibro och tävlingen spelades ihop med Karlsborgs SPF-förening med tolv deltagare. Tävlingen som bjöd på rätt hyggligt väder med bara lite regn spelades med en shoot gunstart, alla startade samtidigt på olika hål och kunde därmed spela färdigt samtidigt.

Mästerskapet avrundades med gemensam måltid och prisutdelning. Alla fick pris tack vare välvilliga affärssponsorer i Tibro och förutom priser till segrarna blev det givetvis en inteckning i vandringspriset.

Sylvia Doverfors segrade i damklassen och Karl-Gustav Björklund vann herrklassen andra året i rad när Tibro SPF förening anordnade sin årliga golftävling på Brevikens golfbana. Ett 20-tal deltog från Tibro och tävlingen spelades ihop med Karlsborgs SPF-förening med tolv deltagare. Tävlingen som bjöd på rätt hyggligt väder med bara lite regn spelades med en shoot gunstart, alla startade samtidigt på olika hål och kunde därmed spela färdigt samtidigt.

Mästerskapet avrundades med gemensam måltid och prisutdelning. Alla fick pris tack vare välvilliga affärssponsorer i Tibro och förutom priser till segrarna blev det givetvis en inteckning i vandringspriset.

  • Elof Johansson