02 sep 2016 17:05

02 sep 2016 17:05

Tibros stora höstfest blir lite magisk

HÖSTFESTEN 2016

Årets Tibrobo 2015 parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvist delar ut årets pris på Stora torget i Tibro denna lördag.

Sommaren går fort och Tibro Handel med medarrangörer inleder hösten med att bjuda på sin årliga höstfest. Ett arrangemang som drar mycket publik till centrum. I år bjuds det på magisk höstfest med magikern Julien Dauphin och underhållning av Fredriks Åkares drängar och sångerskan Malin Ulfenborg. Många handlare och utställare finns på torget och det utlovas hoppborg, ansiktsmålning och turer med häst och vagn med mera.

Sommaren går fort och Tibro Handel med medarrangörer inleder hösten med att bjuda på sin årliga höstfest. Ett arrangemang som drar mycket publik till centrum. I år bjuds det på magisk höstfest med magikern Julien Dauphin och underhållning av Fredriks Åkares drängar och sångerskan Malin Ulfenborg. Många handlare och utställare finns på torget och det utlovas hoppborg, ansiktsmålning och turer med häst och vagn med mera.