05 sep 2016 06:00

05 sep 2016 06:00

The Bonngäng blev Årets Tibrobor

TIBRO: Höstfest på stan

Tibro handel ordnade med höstfest under lördagen samtidigt som årets Tibrobo avslöjades. Det blev inte en utan sex personer. Nämligen de i The Bonngäng Tibro.

Redan klockan 10 invigdes årets upplaga av höstfesten av konferencier Towe Lindblom som sedan lotsade publiken genom programmet under dagen. Många knallar hade tagit plats i det stora tältet, som samtidigt var platsen för loppisförsäljning av allehanda gamla leksaker. Kommersen gick bra och som någon sa:

– Barnen blir så glada när de helt plötsligt får andra leksaker att leka med.

Även på torget utanför tältet var det flera stånd uppsatta där det såldes olika förnödenheter. De som ville kunde få en dekorativ ansiktsmålning utförd på ett av ställena, kanske mest för barnen, som Tibro Handel bjöd på. Hoppborg och en tur med hästskjutsen fanns också tillgängligt.

Magikern Julien Dauphin trollband publiken med sina kortkonster där korten fanns överallt och ingenstans, bollar som bara kom fram och försvann.

 En kille i publiken, Lucas, fick komma upp på scenen och hjälpa till och var nog mest förvånad själv av att han kunde trolla så. Den svävande duken som Julien gick runt med bland publiken fick många att undra hur det var möjligt.

Avslutningsvis undrade han om han skulle framkalla lite snö i sommarvärmen, vilket han också gjorde med hjälp av en enkel servett. Det blev ett ymnigt snöfall framför scenen speciellt till barnens förtjusning.

Spekulationerna om vem som skulle få avlösa Sven-Inge Brandqvist som årets Tibrobo var många. När det så avslöjades vem det var så var det inte bara en utan sex stycken, nämligen The Bonngäng från Tibro.

– Ett mycket bra val för de har satt Tibro på kartan med sitt agerande och TV programmet de deltog i, var kommentarerna från många.

Redan klockan 10 invigdes årets upplaga av höstfesten av konferencier Towe Lindblom som sedan lotsade publiken genom programmet under dagen. Många knallar hade tagit plats i det stora tältet, som samtidigt var platsen för loppisförsäljning av allehanda gamla leksaker. Kommersen gick bra och som någon sa:

– Barnen blir så glada när de helt plötsligt får andra leksaker att leka med.

Även på torget utanför tältet var det flera stånd uppsatta där det såldes olika förnödenheter. De som ville kunde få en dekorativ ansiktsmålning utförd på ett av ställena, kanske mest för barnen, som Tibro Handel bjöd på. Hoppborg och en tur med hästskjutsen fanns också tillgängligt.

Magikern Julien Dauphin trollband publiken med sina kortkonster där korten fanns överallt och ingenstans, bollar som bara kom fram och försvann.

 En kille i publiken, Lucas, fick komma upp på scenen och hjälpa till och var nog mest förvånad själv av att han kunde trolla så. Den svävande duken som Julien gick runt med bland publiken fick många att undra hur det var möjligt.

Avslutningsvis undrade han om han skulle framkalla lite snö i sommarvärmen, vilket han också gjorde med hjälp av en enkel servett. Det blev ett ymnigt snöfall framför scenen speciellt till barnens förtjusning.

Spekulationerna om vem som skulle få avlösa Sven-Inge Brandqvist som årets Tibrobo var många. När det så avslöjades vem det var så var det inte bara en utan sex stycken, nämligen The Bonngäng från Tibro.

– Ett mycket bra val för de har satt Tibro på kartan med sitt agerande och TV programmet de deltog i, var kommentarerna från många.

  • Elof Johansson