09 sep 2016 13:19

09 sep 2016 13:19

"Var med och skapa"

LJUSVANDRING 2016

Tibros marknadsutvecklare Kristian Lagerstöm hoppas att alla bockar för den 20 oktober i sin kalender.

Ljusvandringens arbetsgrupp bjuder nu in alla som vill vara med och skapa denna upplevelse. I gruppen ingår Towe Lindblom, Hanna Larsson, Miriam Eickhoff, Staffan Gustavsson, Luzmar Paredes, Bosse Siwert, Roland Gustavsson, Kristian Lagerström, Göran Kornestedt, Daniel Thomèe, Pelle Ekholm, Svante Andren och Jesper Sjöberg.

Ljusvandringens arbetsgrupp bjuder nu in alla som vill vara med och skapa denna upplevelse. I gruppen ingår Towe Lindblom, Hanna Larsson, Miriam Eickhoff, Staffan Gustavsson, Luzmar Paredes, Bosse Siwert, Roland Gustavsson, Kristian Lagerström, Göran Kornestedt, Daniel Thomèe, Pelle Ekholm, Svante Andren och Jesper Sjöberg.