21 sep 2016 15:51

21 sep 2016 15:51

Kvinna överfölls av tre män

TIBRO: Kvinna attackerades på Karlsbrovägen i söndags kväll

En kvinna överfölls av tre män som kastade sten och träpinnar. Hon fick skador i huvud och rygg och chockades av händelsen. Nu hoppas hon att det finns något vittne till Tibroattacken.

Kvinnan hade just kommit med bussen till Tibro strax efter klockan elva i söndags kväll. Hon tog cykeln för att ta sig mot bostaden en bit utanför centrala Tibro. I höjd med Missionshuset på Karlsbrovägen såg hon tre män som hon uppfattade gömde sig.

– Sedan kom de fram och ropade att jag skulle stanna, när jag inte gjorde det började de att kasta stenar och träpinnar på mig, de slog mig också, berättar kvinnan för SLA.

Hon fick en reva på ryggen och träffades också av stenar ibland annat huvudet. Männen skrek också ”jävla kärring stanna”. Kvinnan blev skräckslagen och fokuserade bara på att cykla så fort som möjligt. Det var uppförsbacke och hon kom inte fram lika fort som hon hoppats och hon oroade sig för att de följde efter henne.

– Jag vågade inte vända mig om Jag var chockad och när jag kom hem ringde min man till polisen.

Polisen har också förhört kvinnan om överfallet men hon har inte kunnat lämna något signalement på männen som attackerade henne.

– Jag såg att de var tre och att två av dem bar keps.

Nu hoppas kvinnan att någon såg överfallet.

– Det finns ju ändå hus i närheten, det kan ju vara någon som sett eller hört något som kan vara till hjälp för att få fast männen.

Tony Johansson, chef vid en utredningsenhet, Skövdepolisen, bekräftar anmälan som är rubricerad som misshandel.

– Men utredningen är nedlagd eftersom det inte fanns något att arbeta visare med. Men om det finns vittnen vore det givetvis bra om de hör av sig till oss. Däremot ska man vara medveten om att se och höra något är en sak, men att kunna peka ut en gärningsman är något annat.

Kvinnan hade just kommit med bussen till Tibro strax efter klockan elva i söndags kväll. Hon tog cykeln för att ta sig mot bostaden en bit utanför centrala Tibro. I höjd med Missionshuset på Karlsbrovägen såg hon tre män som hon uppfattade gömde sig.

– Sedan kom de fram och ropade att jag skulle stanna, när jag inte gjorde det började de att kasta stenar och träpinnar på mig, de slog mig också, berättar kvinnan för SLA.

Hon fick en reva på ryggen och träffades också av stenar ibland annat huvudet. Männen skrek också ”jävla kärring stanna”. Kvinnan blev skräckslagen och fokuserade bara på att cykla så fort som möjligt. Det var uppförsbacke och hon kom inte fram lika fort som hon hoppats och hon oroade sig för att de följde efter henne.

– Jag vågade inte vända mig om Jag var chockad och när jag kom hem ringde min man till polisen.

Polisen har också förhört kvinnan om överfallet men hon har inte kunnat lämna något signalement på männen som attackerade henne.

– Jag såg att de var tre och att två av dem bar keps.

Nu hoppas kvinnan att någon såg överfallet.

– Det finns ju ändå hus i närheten, det kan ju vara någon som sett eller hört något som kan vara till hjälp för att få fast männen.

Tony Johansson, chef vid en utredningsenhet, Skövdepolisen, bekräftar anmälan som är rubricerad som misshandel.

– Men utredningen är nedlagd eftersom det inte fanns något att arbeta visare med. Men om det finns vittnen vore det givetvis bra om de hör av sig till oss. Däremot ska man vara medveten om att se och höra något är en sak, men att kunna peka ut en gärningsman är något annat.