23 sep 2016 13:49

23 sep 2016 13:49

Musik i veckan

T-KÖREN

På måndag drar Musikvecka i gång i Tibro med underhållning alla kvällar utom på fredag och lördag.

T-kören inleder med körmusik och fika i församlingshemmet på Hjovägen, på tisdag kväll spelar Tibrobälgarna i Fågelviksgymnasiets café och på onsdag kväll bjuder Västvind på en konsert där. Stefans Svänggäng dyker upp i caféterian på torsdag kväll och musikveckan avrundas på söndag i Forum på Fågelviksgymnasiet med guldkorn från veckan kombinerat med allsång. Det är fri entré till allt under hela veckan.

T-kören inleder med körmusik och fika i församlingshemmet på Hjovägen, på tisdag kväll spelar Tibrobälgarna i Fågelviksgymnasiets café och på onsdag kväll bjuder Västvind på en konsert där. Stefans Svänggäng dyker upp i caféterian på torsdag kväll och musikveckan avrundas på söndag i Forum på Fågelviksgymnasiet med guldkorn från veckan kombinerat med allsång. Det är fri entré till allt under hela veckan.