23 sep 2016 13:50

23 sep 2016 13:50

Svenskt Näringsliv informerar i Tibro

FÖRETAGSKLIMATET

Svenskt Näringsliv bjuder på tisdag den 27 september in näringslivet och kommunföreträdare i Tibro till ett rundbordssamtal på Inredia.

Deras lunchmöte inleds med en genomgång av det senaste resultatet av Svenskt Näringslivs undersökning och kommunranking. Något SLA tidigare rapporterat. ”Förståelsen för att det är företagen som skapar jobben är viktig, liksom förståelsen för företagens villkor” säger Svenskt Näringsliv i sin inbjudan till Tibroföretagen. Organisationen har under mer än tio års tid undersökt hur företagsklimatet utvecklats i Tibro: ”Hur kan företagsklimatet i Tibro bli bättre?” och ”Hur är det i Tibro jämfört med övriga Sverige?”

Deras lunchmöte inleds med en genomgång av det senaste resultatet av Svenskt Näringslivs undersökning och kommunranking. Något SLA tidigare rapporterat. ”Förståelsen för att det är företagen som skapar jobben är viktig, liksom förståelsen för företagens villkor” säger Svenskt Näringsliv i sin inbjudan till Tibroföretagen. Organisationen har under mer än tio års tid undersökt hur företagsklimatet utvecklats i Tibro: ”Hur kan företagsklimatet i Tibro bli bättre?” och ”Hur är det i Tibro jämfört med övriga Sverige?”