23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 06:00

Trafikdag i Tibro

TRAFIKSÄKERHET

Under onsdagen var det trafikdag för Tibros yngre invånare med trafiksäkerhetsinformatör Magnus Svensson. Femåringar från förskolan fick lära sig att köra mer kontrollerat. De övade i en slalombana med orange plastkoner på torget utanför Tibrogallerian. Barnen fick även träffa delar av Räddningstjänsten östra Skaraborgs personal – Sandra Karlström, Tomas Kämpe och Henrik Karlsson fanns på plats för att visa upp en brandbil.

– Vi visar även lite personutrustning, upplyste Kämpe.

Under onsdagen var det trafikdag för Tibros yngre invånare med trafiksäkerhetsinformatör Magnus Svensson. Femåringar från förskolan fick lära sig att köra mer kontrollerat. De övade i en slalombana med orange plastkoner på torget utanför Tibrogallerian. Barnen fick även träffa delar av Räddningstjänsten östra Skaraborgs personal – Sandra Karlström, Tomas Kämpe och Henrik Karlsson fanns på plats för att visa upp en brandbil.

– Vi visar även lite personutrustning, upplyste Kämpe.