25 sep 2016 18:11

25 sep 2016 18:11

Boysen rockade

TIBRO: Rockin Boys bjöd på rockkväll på Kruset bar och bowling

Rockin Boys bjöd på rockkväll på Kruset bar och bowling under lördagskvällen. Många var där för att avnjuta fartfylld musik med inslag av både ståbas och saxofon.

Det var en blandad repertoar som bandet Rockin Boys ställde upp med under lördagskvällen. På Kruset bar och bowling i Tibro kunde de 50-talet besökarna lyssna till både snabba Rockabillylåtar och till lugnare musik som var lämpade till tryckare.

Många valde också att dansa lite bugg framför scenen medan andra trivdes med en kall öl och samtalade med sin bordskamrat. Stämningen var på topp ständigt kom servitriserna ut med dricka eller tugg till gästerna. Spelningen pågick över en timme och till låtarna sjöng många i publiken med. För att nämna några Bad bad boy, I got no hope och Have you ever seen the rain.

Bandet bildades 2008 där medlemmarna kommer från coverbandet Covertoons.

Det var en blandad repertoar som bandet Rockin Boys ställde upp med under lördagskvällen. På Kruset bar och bowling i Tibro kunde de 50-talet besökarna lyssna till både snabba Rockabillylåtar och till lugnare musik som var lämpade till tryckare.

Många valde också att dansa lite bugg framför scenen medan andra trivdes med en kall öl och samtalade med sin bordskamrat. Stämningen var på topp ständigt kom servitriserna ut med dricka eller tugg till gästerna. Spelningen pågick över en timme och till låtarna sjöng många i publiken med. För att nämna några Bad bad boy, I got no hope och Have you ever seen the rain.

Bandet bildades 2008 där medlemmarna kommer från coverbandet Covertoons.

  • Tobias Larsson Franzén