26 sep 2016 14:24

26 sep 2016 14:24

Gårdsloppis i Tibro

Hallå där...

...Hanna-Maria Verdonck Pihlström som för tredje året arrangerade den stora gårdsloppisen i Tibro tätort.

Hur gick det?

– Riktigt bra! Det var cirkulation på folk hela tiden.

Du fixar själv alla detta för Tibro - varför?

– Bara för att jag tycker att det är så viktigt att vi värnar om vår miljö och även har en jättetrevlig dag tillsammans.

Hur fick du idén?

– Den har jag med mig från Nederländerna där jag bott i flera år, så det är lite holländsk kultur i Tibro. Kvartersloppis handlar mycket om miljö och gemenskap och ett sätt att börja umgås med sina grannar.

Hur gick det?

– Riktigt bra! Det var cirkulation på folk hela tiden.

Du fixar själv alla detta för Tibro - varför?

– Bara för att jag tycker att det är så viktigt att vi värnar om vår miljö och även har en jättetrevlig dag tillsammans.

Hur fick du idén?

– Den har jag med mig från Nederländerna där jag bott i flera år, så det är lite holländsk kultur i Tibro. Kvartersloppis handlar mycket om miljö och gemenskap och ett sätt att börja umgås med sina grannar.