29 sep 2016 11:18

29 sep 2016 11:18

Aktiviteter i Gallerian

VÄRLDENS BARN: Första insamlingshelgen

Även i år blir det insamling till Världens barn i Tibro i september och oktober genom kyrkors och föreningars medverkan.

Barn far illa i flyktingströmmarna. Insamlingen för Världens Barn ger oss en chans att hjälpa till för att förbättra deras levnadsvillkor. Den 30 september och 1 oktober är den stora insamlingshelgen med aktiviteter i Gallerian, där det säljs lotter, hembakade bullar och tekakor med mera. Den 30 september sänds också TV-galan där resultaten fortlöpande redovisas. Alla kommuner tävlar om vilken som kan samla in mest pengar och den lokala kommittén hoppas givetvis på ett fint insamlingsresultat med ett stort bidrag till Världens Barn från Tibro.

Den 7-8 oktober fortsätter insamlingen med att politikerna hjälper till att samla in pengar.

Barn far illa i flyktingströmmarna. Insamlingen för Världens Barn ger oss en chans att hjälpa till för att förbättra deras levnadsvillkor. Den 30 september och 1 oktober är den stora insamlingshelgen med aktiviteter i Gallerian, där det säljs lotter, hembakade bullar och tekakor med mera. Den 30 september sänds också TV-galan där resultaten fortlöpande redovisas. Alla kommuner tävlar om vilken som kan samla in mest pengar och den lokala kommittén hoppas givetvis på ett fint insamlingsresultat med ett stort bidrag till Världens Barn från Tibro.

Den 7-8 oktober fortsätter insamlingen med att politikerna hjälper till att samla in pengar.