05 okt 2016 10:08

05 okt 2016 10:08

Tio nyanlända anvisas 2017

KSAU

Länsstyrelsens beslut om fördelning av vissa nyanlända invandrare för bosättning i länets kommuner 2017 har offentliggjorts.

Tibro tilldelas tio personer för nästa år. Ett faktum som kommunstyrelsens arbetsutskott informerades om i veckan. Kommunalrådet Rolf Eriksson (S) uppger att Tibro sedan tidigare varit mer pressad än många andra kommuner av samma storlek och tillägger att det är med en viss lättnad som han ser att anvisningstalet för 2017 blir det samma som för 2016.

Tibro tilldelas tio personer för nästa år. Ett faktum som kommunstyrelsens arbetsutskott informerades om i veckan. Kommunalrådet Rolf Eriksson (S) uppger att Tibro sedan tidigare varit mer pressad än många andra kommuner av samma storlek och tillägger att det är med en viss lättnad som han ser att anvisningstalet för 2017 blir det samma som för 2016.