10 okt 2016 17:49

10 okt 2016 17:49

Dags nominera till kulturstipendium

KULTURSTIPENDIET

– Vet du någon Tibrobo som bör bli nominerad till Tibro kommuns kulturstipendium?

Det undrar Tibro kommuns kultursekreterare Towe Lindblom och påminner om att det är dags att skicka in sin nominering. Nomineringsperioden är inledd och den pågår fram till och med den 6 november. Stipendiet är femtusen kronor och delas ut i Forum efter jul- och nyårshelgerna på torsdag den 26 januari. 2015 års stipendiat blev Åsa Almestål som genom sitt konstnärskap och yrkesarbete är en brobyggare mellan kulturer.

Det undrar Tibro kommuns kultursekreterare Towe Lindblom och påminner om att det är dags att skicka in sin nominering. Nomineringsperioden är inledd och den pågår fram till och med den 6 november. Stipendiet är femtusen kronor och delas ut i Forum efter jul- och nyårshelgerna på torsdag den 26 januari. 2015 års stipendiat blev Åsa Almestål som genom sitt konstnärskap och yrkesarbete är en brobyggare mellan kulturer.