02 jan 2017 16:54

02 jan 2017 16:54

Årets nykomling?

MÖBELRIKSDAGEN

Stolfabriken i Tibro är en av tre nominerade till priset årets nykomling vid Möbelriksdagen i Tibro den 11-12 januari. Företaget Möbeldesign i Tibro är en av tre nominerade företag till priset årets arbetsplats. Totalt delas ett 10-tal priser ut. Bland annat årets designpersonlighet, marknadsförare, exportstrateg, hederspris, möbelpersonlighet och underleverantör.

Stolfabriken i Tibro är en av tre nominerade till priset årets nykomling vid Möbelriksdagen i Tibro den 11-12 januari. Företaget Möbeldesign i Tibro är en av tre nominerade företag till priset årets arbetsplats. Totalt delas ett 10-tal priser ut. Bland annat årets designpersonlighet, marknadsförare, exportstrateg, hederspris, möbelpersonlighet och underleverantör.