12 mar 2017 16:06

12 mar 2017 19:11

Årets företagarkvinna

UPPVAKTNING: Centerns kvinnopris 2017 till Anna Persson

I samband med internationella kvinnodagen delade Centerns kvinnoförbund i Tibro ut diplom och blommor till en kvinnlig förtagare i kommunen.

I många år har Centerpartiet i Tibro uppmärksammat den internationella kvinnodagen genom att dela ut ett pris till årets företagsamma kvinna i Tibro.

Årets kvinnliga företagare i Tibro detta år blev Anna Persson som driver Annas Hårdesign. Det var Anna-Karin Johansson som är ordförande i Centerpartiet i Tibro och Irene Söderberg som lämnade över diplom och blommor till en mycket rörd Anna, från centerpartier.

– Jag som trodde ni skulle komma hit för att få ett par dokument påskrivna, vad ni lurade mig sade Anna, skrattande efter mottagandet och fortsatte, detta ger mig ännu mer inspiration att utöva mitt yrke.

– Företagarkvinnorna ger helt enkelt förutsättningar för fler kvinnor att få makt i näringslivet för ett mer jämställt samhälle och det tycker vi är viktigt sade Anna-Karin Johansson och Irene Söderberg.

Motiveringen löd: Anna har drivit sin frisörsalong med stor framgång i ett tjugotal år. Anna har en känsla för det senaste och hon ger oss Tibrobor den trendigaste frisyren tillsammans med ett väldigt trevligt bemötande. Hon har även gett möjlighet för fler kvinnor att starta företag genom att ”hyra ut stolar ” i sin salong. En förebild för företagande kvinnor i Tibro.

I många år har Centerpartiet i Tibro uppmärksammat den internationella kvinnodagen genom att dela ut ett pris till årets företagsamma kvinna i Tibro.

Årets kvinnliga företagare i Tibro detta år blev Anna Persson som driver Annas Hårdesign. Det var Anna-Karin Johansson som är ordförande i Centerpartiet i Tibro och Irene Söderberg som lämnade över diplom och blommor till en mycket rörd Anna, från centerpartier.

– Jag som trodde ni skulle komma hit för att få ett par dokument påskrivna, vad ni lurade mig sade Anna, skrattande efter mottagandet och fortsatte, detta ger mig ännu mer inspiration att utöva mitt yrke.

– Företagarkvinnorna ger helt enkelt förutsättningar för fler kvinnor att få makt i näringslivet för ett mer jämställt samhälle och det tycker vi är viktigt sade Anna-Karin Johansson och Irene Söderberg.

Motiveringen löd: Anna har drivit sin frisörsalong med stor framgång i ett tjugotal år. Anna har en känsla för det senaste och hon ger oss Tibrobor den trendigaste frisyren tillsammans med ett väldigt trevligt bemötande. Hon har även gett möjlighet för fler kvinnor att starta företag genom att ”hyra ut stolar ” i sin salong. En förebild för företagande kvinnor i Tibro.

  • Elof Johansson