17 apr 2017 15:24

17 apr 2017 15:24

Dansade i parken

TIBRO: Lars Kristerz i Tibroparken

Många dansare intog dansgolvet när Lars Kristerz spelade i Tibroparken under långfredagskvällen.

Redan under förra årets spelning lovade bandet att återkomma. Nu var det dags igen och de bjöd på en helkväll fylld med musik och dans. De som inte lyckades komma till långfredagens spelning får sig en till chans nästa år.

– Vi ska försöka göra det till en tradition att ha Lars Kristerz här på långfredagen, sa parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvist.

Totalt lockade kvällen runt 350 personer. Majoriteten av dessa valde att åtminstone spendera delar av kvällen på dansgolvet. Övriga satt vid borden med dricka och njöt av musiken. Med låtar som Anneli och Det måste gå att dansa till spelade de ända till långfredagen gick över till påskafton. De bjöd också på sig själva med att prata med publiken mellan låtarna för att höja stämningen ytterligare.

Redan under förra årets spelning lovade bandet att återkomma. Nu var det dags igen och de bjöd på en helkväll fylld med musik och dans. De som inte lyckades komma till långfredagens spelning får sig en till chans nästa år.

– Vi ska försöka göra det till en tradition att ha Lars Kristerz här på långfredagen, sa parkstyrelsens ordförande Sven-Inge Brandqvist.

Totalt lockade kvällen runt 350 personer. Majoriteten av dessa valde att åtminstone spendera delar av kvällen på dansgolvet. Övriga satt vid borden med dricka och njöt av musiken. Med låtar som Anneli och Det måste gå att dansa till spelade de ända till långfredagen gick över till påskafton. De bjöd också på sig själva med att prata med publiken mellan låtarna för att höja stämningen ytterligare.

  • Tobias Larsson Franzén