16 jun 2017 18:21

16 jun 2017 18:21

Kortegen rullade genom Tibro

STUDENTEXAMEN

Under fredagseftermiddagen var det vitt, vitt, vitt i kortegen genom centrala Tibro. Det var studentmössorna som lyste vita på glada studenter. Här bjuder SLA på en litet bildsvep och fler bilder finns på vår webb.

Det utlovade ösregnet kom aldrig och Tibros studenter kunde fira sin studentexament torrklädda. I kortegen genom Tibro stod jublet högt och musiken hördes längs gatorna. Tibroborna hade som vanligt begett sig till strategiska platser som undergången på Storgatan där de kunde se alla glada ungdomar och hinna läsa texterna på deras vagnar.

Det utlovade ösregnet kom aldrig och Tibros studenter kunde fira sin studentexament torrklädda. I kortegen genom Tibro stod jublet högt och musiken hördes längs gatorna. Tibroborna hade som vanligt begett sig till strategiska platser som undergången på Storgatan där de kunde se alla glada ungdomar och hinna läsa texterna på deras vagnar.