16 jun 2017 11:57

16 jun 2017 11:57

"Våga prova något nytt och slappna av"

RANSBERGS SKOLA: Skolavslutning utomhus

I ett långt led tågade eleverna på Ransbergs skola genom skolgården och upp till grusplanen för att avsluta läsåret under torsdagskvällen.

Tonerna till Idas sommarvisa ljöd över området där föräldrarna stod och väntade på sina ungar. Barnen själva väntade ivrigt på att få ropa ut sin glädje över en lång tids ledighet. Skolans rektor Malin Burman skickade med barnen uppmaningarna att ha roligt, våga prova något nytt och att slappa under sommarlovet.

Skolans elevråd och kamratstödjare tackades med blommor. Klassvis eller alla tillsammans framförde barnen låtar som En kväll i juni, Den blomstertid nu kommer, Alfabetsblues och Sol, vind och vatten. Femteklassarna sjöng en egengjord sång om sommarlovet och Ransbergstiden som nu är slut.

Tonerna till Idas sommarvisa ljöd över området där föräldrarna stod och väntade på sina ungar. Barnen själva väntade ivrigt på att få ropa ut sin glädje över en lång tids ledighet. Skolans rektor Malin Burman skickade med barnen uppmaningarna att ha roligt, våga prova något nytt och att slappa under sommarlovet.

Skolans elevråd och kamratstödjare tackades med blommor. Klassvis eller alla tillsammans framförde barnen låtar som En kväll i juni, Den blomstertid nu kommer, Alfabetsblues och Sol, vind och vatten. Femteklassarna sjöng en egengjord sång om sommarlovet och Ransbergstiden som nu är slut.

  • Tobias Larsson Franzén