16 jun 2017 16:37

16 jun 2017 16:37

Vi har tagit studenten!

FÅGELVIKSGYMNASIET: "Fy f-an vad vi är bra!"

Studentexamen och regntunga moln på himlen. Men Fågelviksstudenterna klarade sig utan att bli dränkta i finkläderna och utanför Fågelviksgymnasiet väntade nära och kära med kramar, blommor och plakat.

Studentexamen firades på Fågelviksgymnasiet under fredagen med traditionell champagnfrukost på morgonen och sedan gemensam sittning i Forum med sång, tal och och stipendier (sep art).

Avslutningslunch

Studentdagen inleddes medd fotografering, individuell och klassvis, en fin avslutningslunch i matsalen och i Forum musik, tal, studentsången och högtidlig mösspåtagning. Flera elever erhöll också fina omdömen som förebilder samt stipendier.

Utspringet skedde som traditionen bjuder till ljudet av hög musik på lövat släp med ett hav av nära och kära i publiken.

Kortegefordonen stod uppställda vid ishallen och kortegen gick runt centrala Tibro i en slinga för att återgå till Ishallen och vid 15 -tiden kunde de anhöriga äntligen rå om de sina för ännu mer festligheter.

De utsmyckade fordonen med textade banderoller och musik lockade förstås ut en massa folk på stan längs kortegevägen Gymnasiegatan, Nybogatan, Storgatan, Allén, Centrumgatan, Fredsgatan, Karlsbrovägen och tillbaka till ishallen.

Studentexamen firades på Fågelviksgymnasiet under fredagen med traditionell champagnfrukost på morgonen och sedan gemensam sittning i Forum med sång, tal och och stipendier (sep art).

Avslutningslunch

Studentdagen inleddes medd fotografering, individuell och klassvis, en fin avslutningslunch i matsalen och i Forum musik, tal, studentsången och högtidlig mösspåtagning. Flera elever erhöll också fina omdömen som förebilder samt stipendier.

Utspringet skedde som traditionen bjuder till ljudet av hög musik på lövat släp med ett hav av nära och kära i publiken.

Kortegefordonen stod uppställda vid ishallen och kortegen gick runt centrala Tibro i en slinga för att återgå till Ishallen och vid 15 -tiden kunde de anhöriga äntligen rå om de sina för ännu mer festligheter.

De utsmyckade fordonen med textade banderoller och musik lockade förstås ut en massa folk på stan längs kortegevägen Gymnasiegatan, Nybogatan, Storgatan, Allén, Centrumgatan, Fredsgatan, Karlsbrovägen och tillbaka till ishallen.