11 jul 2017 14:24

11 jul 2017 14:24

Prova på modellflyg

BALTERYD

Den som alltid drömt om att prova på att flyga får på lördag sitt livs chans.

Då bjuds det nämligen in till provflygning av modellflygplan i Balteryd och alla som vill får chansen att styra planen via spakar nere från marken. Evenemanget är en del av Tibro längs åna och arrangör för dagen är Tibro modellflygklubb. Vid för dåligt väder är det svårt för de små planen att flyga i luften och vid dåligt väder är evenemanget inställt.

Då bjuds det nämligen in till provflygning av modellflygplan i Balteryd och alla som vill får chansen att styra planen via spakar nere från marken. Evenemanget är en del av Tibro längs åna och arrangör för dagen är Tibro modellflygklubb. Vid för dåligt väder är det svårt för de små planen att flyga i luften och vid dåligt väder är evenemanget inställt.