11 jul 2017 15:05

11 jul 2017 16:25

Tibro i ledningen

VANN ÖVER TIDAHOLM

Det gick bra för Tibro när P4 Skaraborg under tisdagen gästade Lilla torget med sin kommunutmaning Skaraborgskampen.

Tibrolaget som bestod av Michaela Heder, Jörgen Strende och Josef Sterner gav järnet och tog ledningen i både bollplanket och karaoke på 80, respektive 60 poäng. Även Tibroborna skötte sig bra och kom bärandes med 156 stolar, trots att det endast krävdes 50. Dessutom slog man nästan publikrekord och enligt Torbjörn Borg var det dött lopp mellan Tibro och Vara.  Sammanlagt samlade Tibro ihop 387 poäng och slog därmed Tidaholm som skrapade ihop 385 poäng för två veckor sedan.

Tibrolaget som bestod av Michaela Heder, Jörgen Strende och Josef Sterner gav järnet och tog ledningen i både bollplanket och karaoke på 80, respektive 60 poäng. Även Tibroborna skötte sig bra och kom bärandes med 156 stolar, trots att det endast krävdes 50. Dessutom slog man nästan publikrekord och enligt Torbjörn Borg var det dött lopp mellan Tibro och Vara.  Sammanlagt samlade Tibro ihop 387 poäng och slog därmed Tidaholm som skrapade ihop 385 poäng för två veckor sedan.