10 okt 2017 06:00

10 okt 2017 06:00

Fröjder i köksträdgården

På torsdag gästas Tibro Trädgårdsförening av trädgårdsrådgivaren Lise-Lotte Björkman från riksförbundet Svensk trädgård.

Hon berättar om odlingsstrategier och ger tips, råd och inspiration för egna odlingar. Lise-Lotte är trädgårdsmästare och biolog och har arbetat med trädgård i 30 år. Även hennes fritid går i odlingens tecken och hon delar gärna med sig av egna odlingsfröjder. Föredraget ”Köksträdgårdens fröjder” handlar om lusten och glädjen med att odla oavsett om man har en liten eller stor odling där hemma.

Hon berättar om odlingsstrategier och ger tips, råd och inspiration för egna odlingar. Lise-Lotte är trädgårdsmästare och biolog och har arbetat med trädgård i 30 år. Även hennes fritid går i odlingens tecken och hon delar gärna med sig av egna odlingsfröjder. Föredraget ”Köksträdgårdens fröjder” handlar om lusten och glädjen med att odla oavsett om man har en liten eller stor odling där hemma.