13 okt 2017 16:15

13 okt 2017 16:15

Bibliotekets historia á la Eva

TIBRO BIBLIOTEK: Tårta och kåseri på 50-årsjubileet

Tibro kommun har firat att Tibro bibliotek fyller 50 år.

Biblioteket serverade under torsdagskvällen inte bara tårta utan också en intressant historik från åren som runnit iväg.

En hel del gäster anslöt sig under torsdagskvällen för att tillsammans med personalen fira bibliotekets 50-åriga födelsedag. Det åts jubileumstårta och delades även ut bokpaket till alla som infunnit sig för att uppmärksamma jubileet.

Museets chef Eva Thörn var inbjuden som föreläsare och samlade jubileumsgästerna i Runda rummet. Där bjöd hon på ett intressant kåseri kring bibliotekets framväxt i Tibro och pratade också om bokens framtid.

Biblioteket serverade under torsdagskvällen inte bara tårta utan också en intressant historik från åren som runnit iväg.

En hel del gäster anslöt sig under torsdagskvällen för att tillsammans med personalen fira bibliotekets 50-åriga födelsedag. Det åts jubileumstårta och delades även ut bokpaket till alla som infunnit sig för att uppmärksamma jubileet.

Museets chef Eva Thörn var inbjuden som föreläsare och samlade jubileumsgästerna i Runda rummet. Där bjöd hon på ett intressant kåseri kring bibliotekets framväxt i Tibro och pratade också om bokens framtid.