21 jan 2015 09:34

23 jan 2015 15:57

Ytterligare plogbil i brand

Ytterligare en brand bröt ut i samband med snöröjningen under onsdagsmorgonen. En plogbil började vid 08.20 brinna på Vadsbovägen, strax innan Lillegårdsrondellen och orsakde stopp i trafiken. Branden var vid 09.20-tiden släckt av Rädddningtjänsten. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden.

- Det verkar som branden börjat utanpå hytten som blev brand och rökskadad, säger Tomas Lindström på Räddningstjänsten, Östra Skaraborg.

Ytterligare en brand bröt ut i samband med snöröjningen under onsdagsmorgonen. En plogbil började vid 08.20 brinna på Vadsbovägen, strax innan Lillegårdsrondellen och orsakde stopp i trafiken. Branden var vid 09.20-tiden släckt av Rädddningtjänsten. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden.

- Det verkar som branden börjat utanpå hytten som blev brand och rökskadad, säger Tomas Lindström på Räddningstjänsten, Östra Skaraborg.